De la: 80 € Rezerva

Petrece un sejur de neuitat!

Petrece un sejur de neuitat!

Intre o croaziera pe Mediterana si un pachet exotic in Seychelles, rezerva un sejur in cele mai apropiate locuri de casa! Asta nu inseamna ca lasam deoparte deplasarile externe, nu:)

Frumusetea locurilor, ideile originale, conacele, castelele, ospitalitatea oamenilor te vor surprinde in mod placut oriunde ai merge.

O saptamana in Delta Dunarii, un weekend la castel, un sejur la un hotel de 5 stele dintr-o statiune balneara cu proceduri SPA, jacuzzi si piscina sau o mini-vacanta prelungita la un conac aristocrat? Romania inseamna mai mult decat litoral, Bucovina sau Maramures.

Datorita dinamicitatii pietei de turism intern care cunoaste cresteri semnificative toate ofertele si tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Pentru oferte si perioade ne puteti contacta la office@fortunabusiness.ro sau 021 336.07.55

  • Castel Mikes Covasna (Zăbala)

    de la 80 €

Situată în Zăbala, într-o zonă pitorească aflată la 6 km de Covasna, The Machine House este o pensiune construită pe un domeniu privat cu o suprafaţă de 500 ha, care include o pajişte şi o pădure. Există 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, saună şi pune la dispoziţie activităţi de drumeţii şi echitaţie.
Proprietatea este deţinută de o familie transilvăneană nobilă şi include un castel care datează din secolul al XVI-lea şi 2 clădiri anexe. Există 4 zone de luat masa, una în aer liber, două pe terase şi una în interior. Sala de mese şi lounge-ul sunt amenajate în vechile grajduri, situate la 250 de metri de clădirea principală, de cealaltă parte a lacului.

Preturile incep de la, difera in functie de perioada, sunt pe camera/ noapte cu mic dejun inclus. Tarife si locuri valabile in limita locurilor disponibile. Esti interesat? Informatii si rezervari la office@fortunabusiness.ro

 

Galerie
« vezi toate hotelurile
Rezerva