De la: 80 € Rezerva

Petrece un sejur de neuitat!

Petrece un sejur de neuitat!

Intre o croaziera pe Mediterana si un pachet exotic in Seychelles, rezerva un sejur in cele mai apropiate locuri de casa! Asta nu inseamna ca lasam deoparte deplasarile externe, nu:)

Frumusetea locurilor, ideile originale, conacele, castelele, ospitalitatea oamenilor te vor surprinde in mod placut oriunde ai merge.

O saptamana in Delta Dunarii, un weekend la castel, un sejur la un hotel de 5 stele dintr-o statiune balneara cu proceduri SPA, jacuzzi si piscina sau o mini-vacanta prelungita la un conac aristocrat? Romania inseamna mai mult decat litoral, Bucovina sau Maramures.

Datorita dinamicitatii pietei de turism intern care cunoaste cresteri semnificative toate ofertele si tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Pentru oferte si perioade ne puteti contacta la office@fortunabusiness.ro sau 021 336.07.55

  • Sejur Castel Kalnoky (Micloşoara)

    de la 98 €

Castelul Kalnoky a fost ridicat între secolele XVII-XVIII, în Micloşoara, județul Covasna. Castelul a fost ridicat de către regele Ungariei drept mulțumire și recunoștință față de secuiul Kalnoky. Acesta l-a salvat pe rege aflat la vânătoare, de atacul unui urs, motiv pentru care Kalnoky a fost înnobilat. După acel eveniment, ursul străpuns de o săgeată a devenit stema familiei Kalnoky.

Castelul a fost mentionat pentru prima dată într-un document în anul 1211, descris ca o fortăreață de graniță. După anul 1500, castelul a fost utilizat drep conac de vânătoare. În anul 1987 castelul a fost restaurat și inclus într-o arie destinată turismului rural ecologic. Castelul este inclus și în topul celor mai neobișnuite destinaţii din Europa. Preturile incep de la, difera in functie de perioada, sunt pe camera/ noapte cu mic dejun inclus. Tarife si locuri valabile in limita locurilor disponibile. Esti interesat? Informatii si rezervari la office@fortunabusiness.ro.

 

Galerie
« vezi toate hotelurile
Rezerva