De la: 487 € Rezerva

Oferte Disneyland Paris, fericire pentru copilul tău!

Oferte Disneyland Paris, fericire pentru copilul tău!

Vacante Disneyland PARIS, intrari perioada 29 Martie 2017- 20 Martie 2018.

Pretul este de persoana si difera in functie de perioada, hotel, varsta si nr de nopti.

Despre Disneyland Paris: este o stațiune de vacanță și de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș aflat în zona de est a Parisului, Franța. Hai in lumea basmelor, unde imaginatia si distractia nu au limite! Retraieste copilaria alaturi de copiii tai intr-un sejur magic la Disneyland Paris.

Complexul este situat la 32 km (20 mile) distanță de centrul Parisului și se află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne. Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese și de divertisment și șapte hoteluri aflate în proprietatea Disney.

De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) și primul care a fost deținut și operat de Disney. Al doilea parc tematic, Walt Disney Studios Park, a fost deschis publicului pe 16 martie 2002. Cu 15.405.000 de vizitatori combinați de la stațiunile Disneyland Park și Walt Disney Studios Park, în anul fiscal 2009, stațiunea a devenit cel mai vizitat loc de vacanță din Franța și Europa.

Oferta si preturi valabile in limita locurilor disponibile.

Serviciile de transport nu sunt incluse, la cerere va putem oferi variante de zbor si bilete de avion la cele mai bune tarife.

Cele mai bune oferte Disneyland Paris 2017 si 2018 sunt chiar aici:)

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro/ 021 336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Toate hotelurile si restaurantele sunt de nefumatori.

De ce sa ma cazez "in parc"?
Regasiti 6 hoteluri situate "in parc" si 8 hoteluri aflate in afara parcului. Pentru clientii care se cazeaza in hotelurile situate "in parc" (hotelurile nu se regasesc efectiv in cele 2 parcuri de distractie, ci intr-un areal care este in proprietatea parcului) apar anumite avantaje: in anumite zile acestia pot beneficia de pana la 2 ore suplimentare in care anumite zone ale parcului sunt deschise dupa programul normal doar pentru cei cazati intr-un hotel situat "in parc". Indiferent daca sunteti cazati "in parc" sau in afara lui veti beneficia gratuit de transport cu shuttle intre hotel si parcurile de distractii (exclus Davy Crockett Ranch)
Ce este Fastpass?
Fastpass ofera posibilitatea de a intra la un obiectiv fara a mai sta la coada. Exista 2 categorii de Fastpass: - Fastpass standard: este gratuit si oricine detine un bilet de intrare in parc poate avea acces la un astfel de Fastpass. Multe obiective din parc au un automat de Fastpass in care introducand biletul de intrare, acesta iti inapoiaza biletul insotit si de o alta cartela pe care se specifica ora la care ai acces la acel obiectiv fara a mai sta la coada;
- VIP Fastpass: se acorda gratuit celor care sunt cazati in camere de tip Castle Club, Empire State Club sau Suite (tarife la cerere) in cadrul unuia din hotelurile: Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel New York si Disneyland Hotel, acesta le permite clientilor sa intre nelimitat la obiectivele care dispun de sistemul Fastpass fara a mai astepta.

Photos: Pixabay.

Pentru determinarea tarifului se ia in considerare sezonul aferent zilei de incepere a sejurului. Detalii la sectiunea Download alaturata.

Rezerva
Alte oferte

 • Oferte LEGOLAND (Danemarca)

  Oferte LEGOLAND (Danemarca)

  Vacante LEGOLAND, parcul este deschis intre 01.04 si 05.11.2017, exceptie perioada 03.04-07.04 si zilele de marti, miercuri si joi in perioadele 05.09 - 21.09.2017 / 26.09 - 27.09.2017 si 31.10 - 02.11.2017. Cu peste 50 de atractii si evenimente distractive, parcul de ...

  vezi detalii

  277 €

 • Vacante LEGOLAND Germania (NOU)

  Vacante LEGOLAND Germania (NOU)

  Oferte Legoland GERMANIA perioada 1 Aprilie- 5 noiembrie 2017. Legoland Germania este un parc de distractii ideal pentru familii cu copii, situat la aproximativ o ora de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart. Parcul este impartit in 8 arealuri cu ...

  vezi detalii

  348 €

 • Oferte EUROPA PARK 🎢 distracţie maximă cu familia în Europa!

  Oferte EUROPA PARK 🎢 distracţie maximă cu familia în Europa!

  Vacante EUROPA PARK (Germania). Distractie si adrenalina pentru intreaga familie! Intrari in perioada 1 Aprilie- 5 Noiembrie 2017. Este al doilea parc tematic de distractie din Europa dupa Disneyland Paris si cel mai mare parc de distractie din Germania. Este ...

  vezi detalii

  295 €