De la: 210 € Rezerva

Târgurile de Crăciun VIENA şi Budapesta (5 zile cu ghid) 🦌 tarif complet!

Târgurile de Crăciun VIENA şi Budapesta (5 zile cu ghid) 🦌 tarif complet!

Bucuria Pietelor de Craciun din VIENA si Budapesta (bonus Parndorf), autocar modern, plecari 24 noiembrie (1 loc), 30 noiembrie (2 locuri), 7 decembrie (2 locuri libere) si 14 Decembrie (2 locuri libere).

Cazare 4 nopti cu mic dejun, insotitor roman de grup experimentat, imbarcari si din orasele principale de pe traseu ⬇️

Continuam succesul de anul trecut cu un pachet in care ai incluse urmatoarele experiente:

• tur de oras „Viena Pietelor de Craciun"
• vizitarea Pietelor de Craciun din Viena cu insotitorul roman de grup
• program shopping la Parndorf
• tur de oras Budapesta
• Ghid roman insotitor


Fantasticul Târg de Crăciun de la Budapesta este unul din cele mai frumoase zece târguri din Europa, conform revistei Travel&Leisure iar Targul de Craciun din VIENA nu mai are nevoie de nicio caracterizare.

Ziua 1 Bucuresti - Budapesta & Croaziera pe Dunare by night
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Fagaras- Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta. Cazare Hotel Expo 4* sau similar Budapesta. Seara, optional, Budapesta by night, tur panoramic si croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare hotel Expo Congress 4* (pentru plecarile 24.11 si 14.12), respectiv hotel Airport 4* (pentru plecarile 30.11 si 07.12) sau similare Budapesta.

Ziua 2 Viena - Turul Pietelor de Craciun
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras "Viena Pietelor de Craciun" ce include Pietele de Craciun de la Palatul Belvedere, Karlsplatz, Stephanplatz si Maria - Theresien Platz. In turul panoramic vom admira si monumentele emblematice: Opera de Stat, Primaria, Muzeul de Istorie a Artelor, Palatul Hofburg sau Domul Sf. Stefan. Beneficiem de o pozitie ideala a hotelului si dupa cazare avem timp liber pentru a explora cea mai lunga si animata artera comerciala din Viena, Mariahilferstrasse. Seara, transfer cu autocarul pentru a vizita renumita „Piata de Craciun de la Viena". Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Cazare hotel Mozart 3* situat central sau similar.

Ziua 3 Excursie la Defileul Dunarii & Abatia de la Melk, Piata de Craciun de la Schonbrunn
Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii de la Wachau ce se intinde de la Krems la Melk si a fost inclus in Patrimoniul UNESCO pentru frumusetea naturala si istorica cu podgorii de vie si sate viticole, paduri, fortarete si castele. Vom vizita si abatia benedictina de la Melk intrun tur ghidat ce include Sala de Marmura, terasa cu vederea panoramica superba a Dunarii, Biblioteca si fastousul interior al bisericii. Retur la Viena unde dupa amiaza, va propunem vizitarea Pietei de Craciun de la Palatul Imperial Schonbrunn. Seara la dispozitie in Piata de Craciun care v-a placut cel mai mult!!! Cazare hotel Mozart 3* situat central sau similar.

Ziua 4 Viena - Parndorf - Budapesta & Borkatakomba
Mic dejun. Plecare spre Parndorf Designer Outlet pentru un program exclusiv de shopping in cele 160 de magazine de firme renumite ce ofera discounturi intre 30 si 70%. Dupa 3 ore continuam spre Ungaria. Sosire in Budapesta unde vom face un tur panoramic si vom poposi in Piata Vorosmarty pentru vizitarea Pietii de Craciun. Optional, cina de bun ramas cu muzica, dansuri si vin din belsug in ambianta unica de la Borkatakomba din labirintul de crame din Budafok. Cazare Hotel Expo Congress 4* (pentru plecarile 24.11 si 30.11), respectiv hotel Buda Mercure 4* (pentru plecarile 07.12 si 14.12) sau similare Budapesta.

Ziua 5 Budapesta - Bucuresti
Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Pretul este de persoana/loc in camera dubla si difera in functie de data de plecare.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

Rezervări si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
• 2 nopti cazare cu mic dejun la Budapesta, hotel 4* conform datelor de plecare
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Viena, hotel Mozart 3* situat central sau similar
• Tur de oras „Viena Pietelor de Craciun"
• Vizitarea Pietelor de Craciun din Viena cu insotitorul de grup
• Program shopping Parndorf
• Tur de oras Budapesta cu vizita la Piata de Craciun
• Ghid roman insotitor

Servicii neincluse:
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

 

 

Date de plecare: 24 noiembrie, 30 noiembrie, 7 si 14 Decembrie.

Pentru inscriere  sunt necesare copii de buletin pentru toti calatorii.

Esalonare plati:  50% din pretul pachetului turistic la inscriere, diferenta cu pana la 31 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar in conturile specificate pe factura la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii pe email).

Tarif:
24.11.2019 - 210 euro/persoana cu toate taxele incluse
30.11.2019 - 230 euro/persoana cu toate taxele incluse
07.12.2019 - 230 euro/persoana cu toate taxele incluse
14.12.2019 - 220 euro/persoana cu toate taxele incluse

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Rezerva
Alte oferte