De la: 339 € Rezerva

Carnavalul de la VENEŢIA (autocar) ✺ 7 zile cu ghid român!

Carnavalul de la VENEŢIA (autocar) ✺ 7 zile cu ghid român!

Excursie CARNAVAL VENETIA, autocar modern clasificat, perioada 21- 27 februarie 2020 (12 locuri libere), durata 7 zile/ 6 nopti cu mic dejun.

 Ai inclus in pachet:

• 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
• Excursie la Bologna si Modena
• Bilete de tren pe ruta Padova-Venetia-Padova in cele doua zile de vizitare a Carnavalului
• Tururi panoramice de oras Ljubliana si Budapesta
• Insotitor roman de grup

📞📞 Telefon 0213360755 sau 0744333432, email office@fortunabusiness.ro

Tariful este COMPLET de persoana (loc in camera dubla), detalii la sectiunea Download de mai jos.

21 februarie BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Timisoara - Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Ibis Styles Budapest City West 3* Budapesta sau similar.

22 februarie BUDAPESTA - LJIUBLIANA - PADOVA
Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia traversand Ungaria prin zona lacului Balaton si ajungem in capitala Sloveniei unde vom face un tur de oras Ljiubliana: Podul triplu - ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Ne continuam apoi drumul catre Italia, iar spre seara ajungem in zona Veneto unde in zilele urmatoare vom participa zilele urmatoare la celebrul Carnaval Venetian. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar.

23 Februarie PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA
Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova pentru a lua trenul catre Venetia (cea mai eficienta cale de transfer catre Venetia asaltata de vizitatori). Competitia cu "spirit de carnaval" are loc in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Astazi au loc doua evenimente importante ale Carnavalului:
 Celebrul zbor la Vulturului - "Volo della'Aquila" din Piazza San Marco la ora 12:00. Pentru editia din acest an a Carnavalului s-a pregatit un zbor spectaculos din turnul clopotnita al Venetiei catre scena din Piata San Marco. Cu doar cateva zile inainte de eveniment, Marco Maccapani va dezvalui numele personajului care va juca rolul vulturului.
 Finala concursului de masti si costume din Piazza San Marco de la orele 14:30 pana la 17:30, ocazie cu care veti putea admira „Cel mai bun costum mascat" si "Cel mai bun costum mascat conform temei prezentei editii a Carnavalului"
In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Scena reprezinta inima acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. De asemenea, puteti admira Venetia intr-un tur pietonal cu insotitorul de grup. Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Retur cu trenul la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Padova. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar Padova.

24 Februarie EXCURSIE LA BOLOGNIA SI MODENA
Mic dejun. Excursie la Bologna si Modena. Astazi ne vom petrece ziua in „Orasul Rosu", denumit asa datorita acoperisurilor locuintelor aflate aici, orasul cetate din nordul Italiei. La inceput locuit de etrusci si mai tarziu de romani, Bologna este cunoscut pentru viata sa culturala si universitara - aici se afla ce mai veche universitate din Europa, dar si pentru gastronimia locala. Vom patrunde impreuna cu insotitorul de grup in Piazza Maggiore, inima orasului, unde vom admira Fantana lui Neptun, continuand apoi cu Primaria, Sala Borsa - cea mai mare librarie clasica din Bologna, Palazzo Re Enzzo, Palazzo dell'Archiginnasio, Teatro Anatomico si incheind cu cele doua turnuri inclinate Garisenda si Asinelli, simbolurile orasului. Continuam catre Modena unde vom putea admira monumente incluse in patrimoniul mondial UNESCO, muzee spectaculoase si restaurante excelente. Modena este si locul de nastere a unor personalitati marcante ale Italiei precum Luciano Pavarotti si Enzo Ferrari. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la Padova. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar Padova.

25 Februarie PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA
Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova pentru a lua trenul catre Venetia (cea mai eficienta cale de transfer catre Venetia asaltata de vizitatori). Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia, cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului:
 La ora 16:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor "12 Marii ale Carnavalului" pentru ceremonia de premiere. Aceste vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell'Orio, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an.
 La ora 17:00 este programat celebrul "Svolo del Leon" - Zborul Leului, un tribut adus simbolului Venetiei, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Toate evenimentele precum si galeria de imagini pot fi vizualizate pe site-ul oficial al carnavalului: www.carnevale.venezia.it/en/events-list/.
Retur cu trenul la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Padova. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar Padova.

26 Februarie PADOVA - BUDAPESTA
Mic dejun. Ne indreptam spre Budapesta, unde ajungem in cursul serii si vom face un tur panoramic din autocar iar seara, optional, va propunem Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 35 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare Hotel Ibis Styles Budapest City West 3* Budapesta sau similar.

27 Februarie BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de conditiile de trafic.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Pachetul include:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata excursiei
• 6 nopti cazare cu mic dejun astfel:
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Ibis Styles Budapest City West 3* Budapesta sau similar
o 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel B & B Padova 3* sau similar
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Ibis Styles Budapest City West 3* Budapesta sau similar
• 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
• Excursie la Bologna si Modena
• Bilete de tren pe ruta Padova-Venetia-Padova in cele doua zile de vizitare a Carnavalului
• Tururi panoramice de oras Ljubliana si Budapesta
• Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
• biletele de vaporetto
• taxa de oras la hotelul din Padova: 2 Euro/persoana/zi (se achita individual la hotel)

Esalonare plati: • 50% avans din pretul pachetului turistic la inscriere, diferenta cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Tg.Frumos, Roman, Bacau, Onesti
• Rm.Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Pentru inscriere si rezervare sunt necesare copii CI-uri.

Fotografii: pixabay, depositphotos.

Rezerva
Alte oferte