De la: 1395 1185 € Rezerva

Circuit + sejur THAILANDA, Bangkok și Pattaya (9 nopți)

Circuit + sejur THAILANDA, Bangkok și Pattaya (9 nopți)

Oferte Thailanda (circuit si sejur), zbor Air France/ KLM, plecari 26 februarie (2 locuri libere), 16 martie 2020 (4 locuri libere), durata 9 nopti mic dejun.

Bangkok (4 nopti) si Pattaya (5 nopti), hoteluri de 4 stele conform program.

Tariful este COMPLET, total fara costuri ascunse, de pers/loc in camera dubla.

Avantajele programului, vezi ce ai inclus in pret:

• transferuri Bangkok - Pattaya si retur cu autocarul

• tur de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local

• vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak

• insotitor roman de grup

• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari) • taxa de viza si procesare acte

Ziua 1: BUCURESTI - AMSTERDAM - BANGKOK Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:00, pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Bangkok, cu schimbarea cursei la Amsterdam.

Ziua 2: BANGKOK - PATTAYA Sosire in Bangkok la ora locala 10:05 si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigri si crocodili si spectacole interactive. Dupa amiaza vom ajunge in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 3: PATTAYA Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 4: PATTAYA Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz este inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 5: PATTAYA Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Optional va propunem croaziera pentru a vizita 3 insule cu masa de pranz inclusa. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar. Ziua 6: PATTAYA Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in Pattaya (Discovery tour Pattaya), cu vizitarea unor temple, durata 3 ore. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 7: PATTAYA - BANGKOK Mic dejun. Plecam din Pattaya si ne indreptam catre capitala Bangkok. Tur de oras de o jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Buddha de Aur - statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat - statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul Rasaritului). Seara, optional, cina buffet international la restaurantul din Bayoke Tower la 309 m inaltime cu panorama superba 360° asupra orasului Cazare hotel la Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 8: BANGKOK - PIATA PLUTITOARE Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 9: BANGKOK - OPTIONAL MARELE PALAT Mic dejun. Va propunem optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Seara va propunem optional plimbare cu nava eleganta de croaziera pe faimosul rau Chao Phraya ce traverseaza centrul istoric al orasului, cu cina buffet inetrantional si muzica live. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 10: BANGKOK Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale si shopping. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar. Ziua 11: BANGKOK - AMSTERDAM - BUCURESTI Mic dejun. Transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Amsterdam Sosire in Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 00:30 (in noaptea de 07/08.03, respectiv 26/27.03).

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

SERVICII INCLUSE:

• transport cu avionul Bucuresti - Bangkok - Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea curselor la Amsterdam);

• 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 5 nopti in Pattaya, 4 nopti in Bangkok; • transferuri aeroport - hotel - aeroport; • transferuri Bangkok - Pattaya si retur cu autocarul

• tur de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local;

• vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak; • insotitor roman de grup;

• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari); • taxa de viza si procesare acte (in valoare de 35 EURO/persoana, poate suferi modificari).

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august 2019. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:

• asigurarea medicala de calatorie (optionala); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Pentru inscriere ne transmiti copii de buletin sau pasaport valabile.

Pretul este de persoana, loc in camera dubla si include taxele de zboruri + viza.

Plata si avans:  20% din pretul pachetului turistic la inscriere, 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii, iar 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii.

Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. (recomandam plata in euro).

Date de plecare:  26 februarie, 16 martie.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 25 pasageri):
• Tiger Zoo: 25 EURO/persoana • Insula Coralilor cu pranz inclus: 50 EURO/persoana
• Nong Nooch gradina tropical cu pranz inclus: 45 EURO/persoana • Spectacol Alcazar: 35 EURO/persoana • Discovery Tour Pattaya: 45 EURO/persoana • Croaziera trei insule cu pranz inclus: 60 EURO/persoana • Tur Marele Palat: 40 EURO/persoana • Cina la restaurantul unui zgarie nori cu platforma rotativa: 40 EURO/persoana • Cina si plimbare pe raul Chao Phaya: 50 EURO/persoana Pentru un numar mai mic de participanti preturie se recalculeaza sau excursiile se anuleaza.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
26.02 / 16.03: Bucuresti 13:55 - Amsterdam 15:55

Amsterdam 17:15 - Bangkok 10:05 (a doua zi) durata zbor 6h 45min

07.03 / 26.03: Bangkok 12:15 - Amsterdam 18:30 durata zbor 7h 50min

Amsterdam 20:45 - Bucuresti 00:30

Fotografii: Pixabay.

Rezerva
Alte oferte