De la: 1598 € Rezerva

Circuit CHINA cu ghid român (9 zile) ❂ inclus croazieră Shanghai

Circuit CHINA cu ghid român (9 zile) ❂ inclus croazieră Shanghai

Circuit CHINA cu insotitor roman, plecari 21 Iulie, 12 August, 23 August, 02 Septembrie 2020, zboruri cu bagaj de cala KLM, durata 9 zile.

Pretul este complet de persoana/ loc in dubla cu taxe zboruri incluse (la care se adauga taxa de viza).

Vedem Shanghai - Xian & Armata de teracota - Beijing - Marele Zid Chinezesc!

Citeste cu atentie in randurile de mai jos si profita de cel mai bun si cuprinzator pachet:

Servicii incluse:

 • Zboruri la dus Bucuresti - Shanghai, Compania Austrian Airlines
• Zbor direct in China Shanghai - Xian, Companie Aeriana locala
• Tren de mare viteza Xian - Beijing
• Zboruri la retur Beijing - Bucuresti, Compania Austrian Airlines/Lufthansa
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local conform programului excursiei
• Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
 3 nopti in Shanghai la hotel Greenland Jiulong 4* sau similar
 1 noapte in Xian la hotel Xian Titan Times 4* sau similar
 3 nopti in Beijing la hotel Guanganmen Grand Metropark (pentru plecarile din data de 21 Iulie, 12 August si 02 Septembrie) respectiv la hotel Howard Johnson Paragon 4* (pentru plecarea din data de 23 August) sau similar
• Mese incluse: mic dejun, 5 mese de pranz si 5 cine, conform programului excursiei (preparatele servite au specific chinezesc; bauturile nu sunt incluse)
• Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Croaziera pe fluviul Huang Pu din Shanghai
• Bilet la celebrul spectacol de acrobatii "Acrobatics Show" din Shanghai
• Ghizi locali
• Insotitor de grup din partea agentiei

Ziua 1 | BUCURESTI - VIENA - SHANGHAI
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:25 pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS790 cu destinatia Viena. Decolare la ora 11:25 si sosire in Viena la ora 12:05. Imbarcare pe zborul OS075 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 13:45.

Ziua 2 |SHANGHAI
Sosire la Shanghai la ora 06:10. Suntem in Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 24 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume si se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru a descoperi farmecul Shanghai-ului. Vizitam emblematica cladire Shanghai Tower (inclus bilet de vizitare la etajul 118). Turnul Shanghai s-a dorit a fi ca un nou prototip pentru cladirile inalte. Amplasat in imediata apropiere a Turnului Jin Mao si a Centrului Financiar Mondial din Shanghai, noul turn se ridica deasupra orizontului, cu fatada curbata si forma spiralata, reusindu-se astfel crearea unui aspect unic. Apoi facem o plimbare prin cartierul concesiunea franceza, care, asa cum ii spune si numele, a fost in secolul al XIX-lea o concesiunea straina pe teritoriul Chinei Imperiale. Influenta coloniala este puternic vizibila si astazi in aceasta parte a Shanghai-ului. Servim masa de pranz la un restaurant local. Cazare hotel Greenland Jiulong 4* sau similar Shanghai.

Ziua 3 | SHANGHAI
Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Ne plimbam de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit „Parisul Orientului". Vom face apoi o croaziera pe fluviul Huang Pu, fluviul mama care imparte orasul in doua zone disticte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului - Nanjing Road. O vizita in Shanghai nu poate fi completa fara sa vedem celebrul Spectacol de Acrobatii al orasului. Pranzul si cina sunt incluse la restaurante locale. Cazare hotel Greenland Jiulong 4* Shanghai.

Ziua 4 | SHANGHAI - SUZHOU „VENETIA ORIENTULUI"
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou si faimosul oras pe apa Tongli. In prima parte a zilei vizitam faimosul oras pe apa Tongli unde ne vom bucura de o plimbare cu o ambarcatiune traditionala din lemn pe unul din canalele orasului, apoi ne vom indrepta catre una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de Venetia Orientului, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam aici Gradina Maestrului Navoadelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam faimoasa strada de shopping Guan Qian, onorata cu titulatura de una dintre cele 4 celebre strazi pietonale din China (celelalte trei fiind Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif: 130 USD/persoana pentru minim 10 platitori. Intoarcere la Shanghai. Cazare la hotel Greenland Jiulong 4* Shanghai.

Ziua 5 | SHANGHAI - XIAN (AVION)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern cu destinatia Xian. In Xian vizitam Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor. Continuam apoi cu vizitarea Marii Pagode a Gastii Salbatice, o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza in secolul VII. Seara, servirea cinei la un restaurant local, o experienta culinara inedita care va va introduce in lumea raviolilor chinezesti. Cazare la hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian.

Ziua 6 | XIAN - BEIJING (TREN DE MARE VITEZA)
Mic dejun. Dimineata, vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „A-8-a minune a lumii" - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local. Transfer la gara pentru imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Xian (cina la pachet se va servi in tren). Traseul de 1200 km va fi parcurs in 5 ore. Sosire la Beijing si transfer la hotel. Cazare la hotel Guanganmen Grand Metropark 4* (pentru plecarile din data de 21 Iulie, 12 August si 02 Septembrie) respectiv la hotel Howard Johnson Paragon 4* (pentru plecarea din data de 23 August) sau similar.

Ziua 7 | BEIJING
Mic dejun. Suntem in Beijing, capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti! Pranz la restaurant inclus. Pe drumul de intoarcere catre Beijing vom vizita un magazin de Jad. Continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2000 de ani. Vom incheia ziua cu participarea la ritualul servirii ceaiului. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la hotel Guanganmen Grand Metropark 4* (pentru plecarile din data de 21 Iulie, 12 August si 02 Septembrie) respectiv la hotel Howard Johnson Paragon 4* (pentru plecarea din data de 23 August) sau similar.

Ziua 8 | BEIJING
Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza vizitam Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la hotel Guanganmen Grand Metropark 4* (pentru plecarile din data de 21 Iulie, 12 August si 02 Septembrie) respectiv la hotel Howard Johnson Paragon 4* (pentru plecarea din data de 23 August) sau similar.

Ziua 9 | BEIJING - BUCURESTI
 Pentru plecarea din 21 Iulie:

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH723 cu destinatia Bucuresti, via Munchen. Decolare la ora 12:25 si sosire in Munchen la ora 16:35. Decolare din Munchen la ora 21:30 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:25 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.
Pentru plecarile din 12 August, 23 August si 02 Septembrie:
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS064 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 11:20 si sosire in Viena la ora 15:50. Decolare din Viena la ora 17:35 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in camera dubla si include taxele de zboruri, la care se adauga taxa de viza (detalii la sectiunea Servicii de mai jos).

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro , 021 336 07 55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Servicii incluse:
• Zboruri la dus Bucuresti - Shanghai, Compania Austrian Airlines
• Zbor direct in China Shanghai - Xian, Companie Aeriana locala
• Tren de mare viteza Xian - Beijing
• Zboruri la retur Beijing - Bucuresti, Compania Austrian Airlines/Lufthansa
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local conform programului excursiei
• Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
 3 nopti in Shanghai la hotel Greenland Jiulong 4* sau similar
 1 noapte in Xian la hotel Xian Titan Times 4* sau similar
 3 nopti in Beijing la hotel Guanganmen Grand Metropark (pentru plecarile din data de 21 Iulie, 12 August si 02 Septembrie) respectiv la hotel Howard Johnson Paragon 4* (pentru plecarea din data de 23 August) sau similar
• Mese incluse: mic dejun, 5 mese de pranz si 5 cine, conform programului excursiei (preparatele servite au specific chinezesc; bauturile nu sunt incluse)
• Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Croaziera pe fluviul Huang Pu din Shanghai
• Bilet la celebrul spectacol de acrobatii "Acrobatics Show" din Shanghai
• Ghizi locali
• Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale si locale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Taxa de viza China, procesare documente si asistenta la ambasada: 115 Euro/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor) - Aceasta taxa se achita la inscriere in agentie.
• Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali: 40 USD/persoana (se achita la fata locului)
• Asigurarea medicala obligatorie
• Asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice)

De viza ne ocupam noi.

Pentru inscrierea in aceasta excursie sunt necesare copii de buletin/ pasaport valabile.

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Esalonare plati: 30 % avans la inscriere.

- 40 % cu 60 de zile inainte de plecare.

- 30 % cu pana la 31 de zile inainte de plecare.

PENTRU ACEASTA CALATORIE ESTE NECESAR PASAPORTUL VALABIL 6 LUNI DE LA DATA RETURULUI CU VIZA APLICATA!

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

In pachet mai sunt incluse cateva vizite reprezentative pentru cultura si civilizatia chineza:
• Vizitarea unui magazin cu produse din jad, cea mai pretioasa piatra din China si una dintre cele mai timpurii forme de arta care a atins cote inalte de rafinament. Conform mitului chinezesc al genezei, la moartea zeului Pan Gu, rasuflarea sa a devenit vant si nori, muschii s-au transformat in pamant, iar maduva oaselor a devenit jad si perle.
• Va invitam sa descoperiti secretul producerii matasii chiar la magazinul cu matasuri. Secole intregi Vesticii nu au reusit sa descopere secretul fabricarii matasii. Mai mult de 2000 de ani chinezii au tinut secretul, facandu-l cel mai bine pastrat secret din istorie. Inainte ca Japonia si Coreea sa-l descopere, dezvaluirea modului de obtinere a matasii era pedepsita cu moartea.
• Vizitarea unui magazin cu perle - chinezii colecteaza, cresc si recolteaza perle de peste 2000 de ani, fiind tara cu cea mai veche productie de perle din lume.
• Vizitarea unui magazin cu ceaiuri - Ceaiul traditional este facut din frunzele uscate ale plantei de ceai, initial crescute si cultivate in China. Astazi exista peste 3000 de tipuri diferite de ceai, fiecare fiind denumit dupa zona in care a fost crescut.

Fotografii: Pixabay.

Rezerva
Alte oferte