De la: 650 € Rezerva

Excursie FRANȚA Marele Tur (11 nopți) autocar cu însoțitor român!

Excursie FRANȚA Marele Tur (11 nopți) autocar cu însoțitor român!

Circuit FRANTA, autocar modern, durata 11 nopti/12 zile cu mic dejun inclus, hoteluri de 3 si 4 stele, cu insotitor roman de grup!

Plecare: 17 Octombrie (9 locuri) 2020 (locurile se ocupa exclusiv in ordinea inscrierilor, asa ca grabeste-te).

Sunt INCLUSE in tarif:

o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3*/4* Budapesta (conform datelor de plecare)
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3* zona Padova
o 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Comfort Suites Cannes Mandelieu 3* sau similar
zona Cannes-Mandelieu
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Appart'City Confort Elegance 3* sau similar zona Grenoble
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn Garden Court 3* sau similar Clermont Ferrand
o 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Ibis Paris Brancion Parc des Expositions 15eme 3* sau similar
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn Express Munich City East 3* sau similar Munchen
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 4* Budapesta (conform datelor de plecare)
• Tururile de oras prevazute in program
• Excursiile si vizitele din program
• Tururile pietonale cu insotitorul de grup
• Taxe autostrazi si parcari incluse
• Insotitor de grup

Ziua 1 | BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Timisoara - Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* (plecare 02.03) respectiv hotel Ibis City West 3* (plecare 17.10) sau similar Budapesta.

Ziua 2 | BUDAPESTA - PADOVA
Mic dejun. Excursia continua spre Peninsula Italica ajungand in unul dintre cele mai vechi orase ale Italiei, Padova. Orasul este foarte frumos, cu o densa retea de strazi ce au diverse arcade, cu numeroase strazi deschizandu-se in largi piete comunale, numite piazze, dintre care se remarca Piazza Prato della Valle, considerata a treia ca marime din Europa, dupa Piata Rosie din Moscova si Place de la Concorde din Paris. Cazare hotel Crown Plaza 3* Padova sau similar in zona.

Ziua 3 | SAN REMO - MONTE CARLO - NISA - CANNES
Mic dejun. Excursia continua catre Coasta de Azur, si pentru inceput, inainte de a parasi Italia, vom face un popas la San Remo, una din cele mai importante statiuni de pe riviera italiana. Celebru ca fiind locul de desfasurare al Festivalului anual de muzica italiana, una din principalele atractiile turistice din San Remo este orasul in sine. Pentru o mica statiune, San Remo prezinta o varietate impresionanta de moduri pentru petrecerea timpului. Exista un port unde poposesc iahturi luxoase, strazi aglomerate pentru cumparaturi, si o piata ofertanta pentru cei in cautarea de chilipiruri. Ne indreptam catre Monte Carlo, "Muntele lui Charles", cel mai bogat oras al tarii Monaco (Principatul Monaco). Fiind renumit prin cazinourile sale, in fiecare an numerosi turisti sunt atrasi de clima placuta si de cazinoul din Monte Carlo, deoarece intregul venit anual al tarii provine din turism si jocuri de noroc. Tot aici se afla Circuitul Monaco, unde are loc Formula Unu, Monaco Grand Prix, precum si numeroase restaurante de lux si boutique-uri ale brandurilor celebre. Continuam calatoria catre Nisa - bijuteria Rivierei Franceze. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera din centrul Nisei. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux. Zona gazduieste cateva dintre atractiile turistice ale orasului. Aici se afla Hotelul Negresco - emblema turistica a orasului, Casino du Palais de la Mediterranee, Muzeul de Arta si Istorie, Phoenix Parc Floral, Musee des Arts Asiatiques, Theatre de Verdure etc. Transfer la hotel in zona Cannes. Cazare hotel Comfort Suites Cannes Mandelieu 3* sau similar zona Cannes-Mandelieu.

Ziua 4 | CANNES - SAINT TROPEZ
Mic dejun. Suntem in Cannes, punctul perfect pentru a poposi pe Riviera Franceza sau Cote D'Azur. Este si unul dintre cele mai fascinante orase din sudul Frantei. Cannes este suficient de mic pentru a-l strabate pe jos, insa este suficient de mare pentru a gasi aici mari hoteluri, restaurante, plaje si magazine cat doresti. Supranumit si Orasul Filmului datorita Festivalului International de Film organizat anual in localitate, cat si pentru mondenitatile care il viziteaza, acesta devine un simbol al regiunii. Tur de oras Cannes pietonal cu insotitorul de grup. Dupa-amiaza, optional Excursie la Saint Tropez. Bine ati venit in oaza de liniste a miliardarilor! Micul orasel adaposteste resedinte particulare ale VIP-urilor mondiale, dar si deosebite atractii turistice, precum Muzeul Annonciade cu una din cele mai bogate colectii de tablouri ale impresionistilor francezi, Citadella sau orasul vechi. Ne putem plimba pe stradutele pitoresti ale Centrului Vechi sau ne putem bucura de nisipul fin pe una din renumitele plaje ale statiunii. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Comfort Suites Cannes Mandelieu 3* sau similar zona Cannes-Mandelieu. (Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R., deplasarile in Cannes se fac pietonal si/sau cu mijloacele de tranport public.)

Ziua 5 | PROVENCE: MARSILIA & AVIGNON - GRENOBLE
Mic dejun. Odata porniti in descoperirea Frantei, astazi vom face un tur la provinciei Provence si nu putem rata cel mai mare port al tarii: Marsilia. Oras provensal, cu un centru dinamic si febril, parcuri mari si un cartier cu pronuntat aer medieval, Marsilia va va cuceri cu privelistea unica oferita de Catedrala Notre Dame de la Garde, Vechiul Port, celebrul bulevard La Canebiere, palatul Longchamp (exterior). Plecam catre Avignon, capitala papala a Frantei si un important centru cultural al provinciei Provence. Vom vizita aici Palatul Papal, Micul Palat, Catedrala Notre Dame-des-Doms si celebrul Pont St. Beneze. Dupa turul de azi din "Provence" ne indreptam catre Grenoble unde ajungem in cursul serii. Cazare la hotel Appart'City Confort Elegance Inovallee 3* sau similar zona Grenoble.

Ziua 6 | GRENOBLE - CHAMBERY - LYON - CLERMONT FERRAND
Mic dejun. Dimineata pornim catre capitala istorica a Savoiei, Chambery. Centrul sau vechi foarte semet este plin de case in stil italian si de pasarele acoperite. Extraordinara Fontaine des Elephants de pe Boulevard de la Colonne este un monument in cinstea contelui de Boigne, care in secolul al XVIII-lea a facut avere in India, avere pe care a lasat-o mostenire municipalitatii. Fantana a devenit simbolul orasului. Tot aici timp de o suta de ani a fost tinut Giulgiul Sfant, iar Chambery a devenit un oras de pelerinaj. Vom mai putea admira: Centrul Istoric, Castelul Ducilor de Savoya, Catedrala Sf. Francisc. Continuam periplul nostru cu Lyon, capitala gastronomiei. Savuram gustul Frantei la Lyon, oras supranumit si Nirvana gurmanzilor. Lyon este locul in care legendarul bucatar Paul Bocuse a creat si a inovat fara limite in arta culinara, fiind premiat cu trei stele Michelin si numit „bucatar-sef al secolului" de catre critici. Centrul istoric al orasului etaleaza o colectie uimitoare de cladiri medievale si renascentiste. Place Bellecour, Amphiteatre des Trois Gaules si nu numai... Catedrala Sfantul Ioan, grandioasa si impresionanta, este cea mai veche din Lyon, iar fantanile sale sunt uluitor de frumoase. Spre seara sosire in Clermont Ferrand. Cazare hotel Holiday Inn Garden Court 3* sau similar Clermont Ferrand.

Ziua 7 | CLERMONT FERRAND - VALEA LOIREI - PARIS
Mic dejun. Astazi descoperim una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei, Valea Loirei. Numita si "Gradina Frantei", valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. Vom vizita doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al-XVI-lea, in general asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si castelul Amboise, unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Sosim la Paris. Cazare la hotel Ibis Paris Brancion Parc des Expositions 15eme 3* sau similar Paris.

Ziua 8 | PARIS - PALATUL VERSAILLES
Mic dejun. Ce putem spune in cateva cuvinte despre Paris? Aproximativ 7 milioane de turisti viziteaza Turnul Eiffel in fiecare an. In jur de 12 milioane de calatori ajung anual la Notre Dame. Iar Luvrul gazduieste 15.000 de vizitatori... in fiecare zi. In total, Parisul gazduieste an de an 45 de milioane de turisti. Adica... toata populatia Romaniei intr-un singur oras? Nu tocmai, ci de doua ori populatia Romaniei. Intr-un singur oras. In fiecare an. Descoperim motivatia vizitatorilor acestui fabulos oras printr-un tur al Parisului. Vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Dupa-amiaza, optional Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid local. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Cazare la hotel Ibis Paris Brancion Parc des Expositions 15eme 3* sau similar Paris.

Ziua 9 | PARIS
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Paris. Va recomandam, vizitarea Muzeului Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly - renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Seara, optional Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D'Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare la hotel Ibis Paris Brancion Parc des Expositions 15eme 3* sau similar Paris. Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R., deplasarile in Paris se fac pietonal si/sau cu mijloacele de tranport public.

Ziua 10 | PARIS - REIMS - MUNCHEN
Mic dejun. Plecare spre capitala Bavariei - Munchen, nu inainte de a face un popas in Reims pentru vizitarea Catedralei Incoronarii Regilor. Ne indreptam catre Munchen. Reprezentativ pentru München, Oktoberfest, Festivalul Berii i-a purtat faima in toata lumea. Sosirea seara tarziu la hotel. Cazare hotel Holiday Inn Express Munich City East 3* sau similar Munchen.

Ziua 11 | MUNCHEN - BUDAPESTA
Mic dejun. Tur panoramic Munchen: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz. Plecare spre Budapesta. Impartita de Dunare in Buda (orasul vechi) si Pesta (orasul nou), este locul in care istoria se intalneste cu relaxarea si cu aventura. Podul cu Lanturi, Podul Libertatii, Podul Elisabeta si multe altele leaga Buda de Pesta si trecutul de prezent. Magazinele si cafenelele luxoase, castelele si catedralele, toate pastreaza farmecul vremurilor „regesti". Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la hotel Achat 4* (plecare 02.03) respectiv hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 12 | BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile, inscrie-te acum.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021 336 07 55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Servicii incluse:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata programului (mai putin zilele 4 si 9)
• Cazare 11 nopti la hoteluri de 3* si 4* astfel:
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3*/4* Budapesta (conform datelor de plecare)
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3* zona Padova
o 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Comfort Suites Cannes Mandelieu 3* sau similar
zona Cannes-Mandelieu
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Appart'City Confort Elegance 3* sau similar zona Grenoble
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn Garden Court 3* sau similar Clermont Ferrand
o 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Ibis Paris Brancion Parc des Expositions 15eme 3* sau similar
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn Express Munich City East 3* sau similar Munchen
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 4* Budapesta (conform datelor de plecare)
• Tururile de oras prevazute in program
• Excursiile si vizitele din program
• Tururile pietonale cu insotitorul de grup
• Taxe autostrazi si parcari incluse
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• taxe de oras acolo unde se aplica se achita individual la receptia fiecarui hotel
• intrarile la obiectivele turistice din program
• excursiile optionale

Pretul este complet, total de persoana/loc in camera dubla.

Esalonare plati: 50 % avans la inscriere si diferenta cu pana la 31 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Transferuri GRATUITE la Bucuresti din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti
• Ramnicu-Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Excursii optionale, se achita la fata locului (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
• Saint Tropez
Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar local, taxele de autostrazi, ghid roman insotitor
• Palatul Versailles
Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, taxa de rezervare, ghid local, insotitor de grup
• Croaziera pe Sena
Tarif: 15 Euro/persoana
• Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas
Tarif: 35 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer cu autocarul dus-intors

Fotografii: depositphotos.

Rezerva
Alte oferte