De la: 530 505 € Rezerva

Vacanță PARIS (5 zile), de 8 Martie în orașul iubirii

Vacanță PARIS (5 zile), de 8 Martie în orașul iubirii

Discount valabil doar pentru inscrieri pana la 25 ianuarie, in limita locurilor!

Oferte PARIS, zboruri Air France, perioada 6- 10 martie 2020 (9 locuri libere), cazare 4 nopti hotel 3* cu mic dejun + ghid roman.

Atat cat trebuie sa gusti din minunata metropola si un moment bun sa (re) vezi Parisul.

BONUS croaziera pe Sena, tur panoramic de Paris cu autocar si ghid local (3 ore) si transfer aeroport-hotel-aeroport!

Ziua 1 (06.03): BUCURESTI - PARIS, tur de oras si croaziera pe Sena Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 dimineata. Decolare catre Paris cu compania AIR FRANCE. Sosire la Paris la ora locala 08:30. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale "orasului lumina": Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Continuam turul de oras cu o croaziera pe Sena (o ora). Transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 2 (07.03): PARIS Mic dejun. In cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime. De asemenea, optional, se poate vizita muzeul Louvre.

Ziua 3 (08.03): CASTELUL FONTAINBLEAU SI PALATUL VERSAILLES (optional) Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainbleau sau "Casa secolelor" dupa cum il numea Napoleon Bonaparte. Aici a locuit marele strateg si tot aici a semnat prima abdicare, in 1814. Incepand cu secolul al XII-lea, castelul a fost permanent folosit ca resedinta de vanatoare a regilor Frantei. Continuam ziua cu vizitarea Palatului Versailles, resedinta regala de la inaugurarea sa in anul 1682 si pana la revolutia din anul 1789. Construit de catre Ludovic al XIV, numit si "Regele Soare", palatul a fost socotit inca de la inceput "centrul lumii". Moda, muzica, dansul, eticheta de aici erau copiate pretutindeni.

Ziua 4 (09.03) VALEA LOIREI, optional Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit "castelul femeilor", faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta.

Ziua 5 (10.03): PARIS Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru masa de pranz si ultimele cumparaturi. La ora 15:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Plecare la ora 18:20, sosire la Bucuresti la 22:10.

Pretul este de persoana/loc in camera dubla.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii).

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro , 021 336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

SERVICII INCLUSE:

• transport cu avionul Bucuresti - Paris - Bucuresti cu compania AIR FRANCE;

• 4 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel 3*; • tur panoramic de Paris cu autocar si ghid local (3 ore);

• croaziera pe Sena (o ora); • transferuri aeroport - hotel - aeroport;

• insotitor roman de grup; • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari). Nota: taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna mai 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aproximativ 3 EURO/persoana/zi (se achita personal, la receptia hotelului); • asigurarea medicala de calatorie (optionala); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Franta; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

Pentru inscriere ne transmiti copii valabile de buletine pentru toti calatorii: office@fortunabusiness.ro

Esalonare plati

⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;

⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei) la sediu, card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Foto: Depositphotos.

 

Rezerva
Alte oferte