De la: 1425 € Rezerva

Vacanţă NORVEGIA (10 nopți cu ghid român) 🐏 o vară nordică!

Vacanţă NORVEGIA (10 nopți cu ghid român) 🐏 o vară nordică!

Saga, vikingi, fiorduri, excursie Norvegia, plecare 26 Iulie 2020, zboruri Austrian Airlines (via), cazare 10 nopti cu mic dejun.

Pretul este complet, TOTAL de persoana/loc in camera dubla si INCLUDE taxele de zboruri!

Te inscrii acum cu avans de doar 20 %!

Avantaje si beneficii incluse in tarif: 

2 cine la hotel in Hemsedal si Innvik

• tururi panoramice de oras cu autocar si ghid local in Oslo si Bergen

• vizita pietonala cu insotitorul de grup in Trodheim

• traversari cu ferry: Oppedal-Lavik, Eisdal-Linge, Vestnes-Molde, Hansa-Kanestraum

• croaziera pe fiordul Geiranger (1 ora)

• transferurile mentionate in program • insotitor roman de grup

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

ZIUA 1 (26.07): BUCURESTI - OSL
O
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Austrian Airlines cu destinatia Oslo (schimbarea cursei la Viena). Decolare la ora 08:00 si sosire la Oslo la ora locala 12:40. Transfer si cazare la hotel Scandic Fornebu (echivalent 4*) sau similar in Fornebu. Dupa amiaza, tur panoramic de oras cu autocar si ghid local (3 ore) in capitala Norvegiei cu scurte opriri la: parcul de sculpturi Vigeland, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul. Timp liber pentru plimbari cu insotitorul de grup prin centrul orasului.

ZIUA 2 (27.07): OSLO Mic dejun. Timp liber pentru plimbari. Optional, vom vizita Muzeul Navelor Vikinge ce gazduieste cele mai bine pastrate nave si numeroase artefacte ce apartin culturii vikinge, Muzeul Fram, unde este expusa Fram, faimoasa nava pentru expeditii polare (1892) si Muzeul Kon Tiki pentru a admira nave si obiecte provenind din faimoasele expeditii ale lui Thor Heyerdahl. Pret informativ: 60 euro/ persoana. Cazare la acelasi hotel.

ZIUA 3 (28.07): OSLO - LAERDAL - HEMSEDAL (370 km) Mic dejun. Plecam din Oslo spre Gol, de-a lungul vaii Hallingdal. In drum avem posibilitatea de vizitare a bisericii Borgund, una dintre cele mai vechi biserici din lemn din Norvegia si a Centrului Somonului Salbatic din Laerdal. Pret informativ : 30 EURO/ persoana (minim 20 participanti). Cina si cazare la hotel Skogstad (echivalent 3*) sau similar in Hemsedal.

Ziua 4 (29.07): HEMSEDAL - YTREBYGDA (275 km) Mic dejun. Calatoria de astazi incepe cu traversarea tunelului Laerdal, unul din cele mai lungi din lume, avand 24,5km. Sosire in Flam, o asezare unica in Europa prin pitorescul ei. Timp liber pentru plimbari individuale in acest loc spectaculos. Optional, o frumoasa croaziera de-a lungul a doua brate (Aurlands si Naeroy - cel mai stramt fiord din lume, inclus in patrimoniul UNESCO) ale ''regelui fiordurilor'', Sogn. Pret informativ: 35 EURO/ persoana. Dupa aceasta placuta experienta debarcam in Gudvangen. Optional, urcare cu trenul montan spre Myrdal. Pret informativ: 70 EURO/ persoana. Cazare in Ytrebygda, la 16 km de Bergen la hotel Thon Bergen Airport (echivalent 4*) sau similar.

Ziua 5 (30.07): BERGEN Mic dejun. Turul orasului Bergen cu ghid local (3 ore): cartierul Bryggen (cladirile hanseatice incluse in patrimoniul UNESCO), biserica Sf. Maria, Piata de Peste si Flori. Dupa amiaza, urcare optionala cu funicularul pe Muntele Floyen, pentru o frumoasa imagine panoramica a orasului. Pret informativ: 20 EURO/ persoana. Cazare la hotel in Ytrebygda.

Ziua 6 (31.07): BERGEN - REGIUNEA STYRN (220 km) Mic dejun. Astazi vom traversa cu ferry-boatul Sognefjord (Oppedal-Lavik), cel mai lung fiord din lume (205 km) si apoi ne vom deplasa catre ghetarul Briksdal (45 minute pe sens), ce coboara abrupt de la 1200 m altitudine, pana in valea cu acelasi nume, oferind o priveliste incantatoare. Optional, urcare la ghetar cu masinutele trolilor. Pret informativ: 20 euro/ persoana. Dupa vizita, vom strabate pitorescul drum national 63 si vom ajunge in localitatea Innvik pentru cina si cazare la hotelul Innvikfjord (echivalent 3*) sau similar.

Ziua 7 (01.08): GEIRANGER - ANDALSNES - ALESUND (203 km) Mic dejun. Va invitam sa experimentati unul din cele mai frumoase momente ale acestui program: croaziera (1ora) pe Geirangerfjord, inscris in patrimoniul UNESCO, considerat cel mai frumos fiord din lume. Dupa croaziera parcurgem Drumul Vulturilor si Drumului Trolilor, doua dintre cele mai faimoase rute ale Norvegiei. Dupaamiaza ajungem in Alesund, unde vom vizita centrul istoric. Alesund este un oras atipic pentru Norvegia, datorita multitudinii de cladiri construite in stilul Art Nouveau / Jugendstil. Kaiserul Germaniei, Wilhelm II, a finantat acest proiect
architectural dupa ce un incendiu a mistuit centrul orasului in 1904, lasand aproximativ 10.000 de oameni fara locuinte. Cazare in Spjelkavik (zona Alesund) la hotel Thond Baronen (echivalent 3*) sau similar.

Ziua 8 (02.08): ALESUND -MOLDE - VEVANG - KRISTIANSUND - TRONDHEIM (351 km) Mic dejun. Astazi ne continuam drumul catre Molde, traversand Moldefjord cu ferry-boat-ul. De aici urmam ruta catre Drumul Atlanticului, o portiune de 8 km care ne va duce foarte aproape de ocean. Acest drum ne va taia respiratia cu traseul sau peste insule, insulite si stanci, toate legate intre ele prin poduri curbate. Dupa-amiaza ajungem la Trondheim, al patrulea oras ca marime al Norvegiei, unde vom face o scurta vizita a orasului vechi si a catedralei Nidaros, cea mai mare din Scandinavia, dar si locul unde este ingropat Sf. Olaf, un rege din secolul XI, care a crestinat Norvegia. Cazare in Trondheim la hotel Quality Augustin (echivalent 4*) sau similar.

Ziua 9 (03.08): TILLER - DOMBAS - SKEIKAMPEN (338 km) Mic dejun. Plecam spre Sud, vizitam Dombas, o frumoasa statiune montana situata in Parcul National Dovrefjell. Cazare in Skeikampen la hotel Thon Skeikampen (echivalent 3*) sau similar din aceasta zona.

Ziua 10 (04.08): SKEIKAMPEN - LILLEHAMMER - FORNEBU (214 km) Dupa micul dejun, ne indreptam spre valea Oppland si apoi vom opri in Lillehammer, oras celebru pentru organizarea jocurilor olimpice de iarna din 1994. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, vizitarea muzeului in aer liber Maihaugen, ce adaposteste 200 cladiri traditionale norvegiene din evul mediu pana in prezent. Pret informativ: 15 EURO/ persoana. Seara cazare in Fornebu la hotel Scandic Fornebu (echivalent 4*) sau similar.

Ziua 11 (05.08): OSLO - BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor AUSTRIAN AIRLINES cu decolare la ora locala 13:55 (schimbarea cursei la Viena). Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 20:10.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii).

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021 336 07 55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

SERVICII INCLUSE:

• transport cu avionul Bucuresti - Oslo si retur cu compania AUSTRIAN AIRLINES (schimbarea curselor la Viena); • 10 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri echivalent 3* si 4* (Norvegia nu are sistem de clasificare pe stele): 3 nopti in Fornebu, 1 noapte in Hemsedal, 2 nopti in Ytrebygda, 1 noapte in Innvik, 1 noapte in Spjelkavik, 1 noapte in Trondheim, 1 noapte in Skeikampen; • 2 cine la hotel in Hemsedal si Innvik;

• tururi panoramice de oras cu autocar si ghid local in Oslo si Bergen; • vizita pietonala cu insotitorul de grup in Trodheim; • traversari cu ferry: Oppedal-Lavik, Eisdal-Linge, Vestnes-Molde, Hansa-Kanestraum

• croaziera pe fiordul Geiranger (1 ora); • transferurile mentionate in program; • insotitor roman de grup; • taxele de aeroport.
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv noiembrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:

• asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana - se practica in Norvegia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Pentru inscriere:  - avans 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

  - 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;

  - 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati se va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe emai)

OBSERVATII: • DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABILE CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI SI EMISE INAINTE DE 2009 (CARTILE DE IDENTITATE ROMANESTI EMISE INAINTE DE ANUL 2009 NU SUNT RECUNOSCUTE CA DOCUMENTE DE CALATORIE IN NORVEGIA).

TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT.

IMPORTANT! Recomandam incheierea unei asigurari de calatorie storno, intreaba-ne despre ea la inscriere.

Fotografii: Pixabay.

Rezerva
Alte oferte