Incentive

Daca doresti sa-ti recompensezi si motivezi angajatii noi te ajutam in alegerea celei mai bune destinatii. Agentia ofera programe special concepute si adaptate, asigurandu-va ca distractia si activitatile creative sunt incluse. Suntem bucurosi sa va ajutam sa descoperiti cele mai uimitoare locuri din lume, culturi, moduri de viata, peisaje.
Un incentive este foarte diferit de o excursie obisnuita. In primul rand, destinatiile sunt mai aparte, sunt destinatii pe care nu le vedem de regula in vacantele noastre. In al doilea rand, programele condenseaza multiple activitati, astfel incat persoanele implicate sa interfereze, sa socializeze si sa se simta rasfatate.
Programele de tip incentive se personalizeaza pentru fiecare companie in parte, tinand cont de cei care participa ( pozitie in firma, varsta, sex ) si de bugetul companiei alocat in acest sens.

inapoi

Alte servicii

 • Motto:

  <A calatori este, pentru cei tineri, o parte a educatiei, pentru cei mai varstnici - o parte a experientei.> - ...

  vezi detalii
 • Vacante de lux

  Exotic pentru toti! Ai nevoie de cate o pauza pentru a te putea relaxa, intineri si a te redescoperi pe tine insuti. O vacanta de relaxare la un hotel de 5 stele sau chiar 7 iti ofera camere spatioase, cu toate tipurile de confort de ...

  vezi detalii
 • Pachete charter

  Cele mai vandute pachete charter sunt sejurile de 7 nopti, operate de compania Tarom. Acestea au avantajul includerii asistentei turistice in limba romana. Asistentul iti recomanda excursiile optionale locale si are grija ca transferul de la/ la aeroport sa se desfasoare in cele mai bune conditii, ...

  vezi detalii