Parcuri de distractii si Croaziere

Vrei sa mergi cu familia intr-un parc de distractii, sa retraiesti clipele copilariei sau sa te simti chiar tu copil? Atunci rezerva acum o vacanta de neuitat. Plimbarile cu trenuletul montan, peisaje din desene animate, palate ca in povesti, dar reale, spectacole Disney, parade, "space mountain", conacul fantomelor, simulari de zbor intr-o naveta spatiala, piratii din Caraibe, lumea lui Nemo, restaurante tip western, cinematografe 3D, si multe altele, te asteapta. Aici visele devin realitate, intr-un regat magic, unde fericirea nu se termina niciodata.
Va putem oferi un sejur intr-un parc de distractii sau putem combina o vacanta activa cu un sejur de relaxare.

Croaziere MSC, croaziere Disney, croaziere cu imbarcare din Constanta, croaziere pe Mediterana, in Marea Baltica si Europa de Nord sau croaziere exotice in Caraibe. Pe toate vi le putem oferi. De ce sa alegi o croaziera? In primul rand pentru divertisment, lux, mese copioase, in general all inclusive, sali de bal, jocuri de noroc. Alege sa navighezi pentru noi orizonturi si pentru rasfat. Vrei sa ai o aventura? Vasul de croaziera te astepta. Iti poti face prieteni la bord, intr-o atmosfera prietenoasa din casa ta temporara.

Croazierele sunt excelente pentru ca iti permit sa vizitezi o serie de locuri diferite intr-un timp relativ scurt, fara disconfortul creat de masina sau avion. In plus, este ca o petrecere continua, care nu dureaza doar o noapte, ci sapte nopti sau mai multe. Daca sunt oferte speciale sau nu mergeti in varf de sezon, preturile acestora sunt foarte atractive.

inapoi

Alte servicii

 • Motto:

  <A calatori este, pentru cei tineri, o parte a educatiei, pentru cei mai varstnici - o parte a experientei.> - ...

  vezi detalii
 • Vacante de lux

  Exotic pentru toti! Ai nevoie de cate o pauza pentru a te putea relaxa, intineri si a te redescoperi pe tine insuti. O vacanta de relaxare la un hotel de 5 stele sau chiar 7 iti ofera camere spatioase, cu toate tipurile de confort de ...

  vezi detalii
 • Pachete charter

  Cele mai vandute pachete charter sunt sejurile de 7 nopti, operate de compania Tarom. Acestea au avantajul includerii asistentei turistice in limba romana. Asistentul iti recomanda excursiile optionale locale si are grija ca transferul de la/ la aeroport sa se desfasoare in cele mai bune conditii, ...

  vezi detalii