De la: 659 571 € Rezerva

Oferte Sharm el Sheikh (EGIPT), plecări Crăciun, Revelion + ianuarie 2020

Oferte Sharm el Sheikh (EGIPT), plecări Crăciun, Revelion + ianuarie 2020

Oferte Sharm el SHEIKH, zbor direct Air Bucharest, plecari din Bucuresti, pachete 6 nopti cu all inclusive/ demipensiune + cina festiva de Revelion inclusa.

Plecari 21.12 (Craciun)- locuri libere, 27.12 (Revelion)- epuizat, 2 si 8 ianuarie- locuri libere.

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in camera dubla (difera in functie de hotel si data de plecare).

UNDE mai poti face plaja si sta la soare cu bani atat de putini?

Descopera noile arome ale relaxarii la Marea Rosie in Sharm el Sheikh: Safari, pestisori colorati si recifi de corali.

Sharm el Sheikh este una dintre statiunile cele mai exotice si elegante de la Marea Rosie. Asezata la poalele muntilor Sinai, pe malul cel mai de sud al peninsulei, inconjurata de apele marii, strajuita de salba recifelor de coral, statiunea Sharm el Sheikh ofera petrecerea unor vacante de neuitat. Datorita microclimatului aici se poate face plaja tot anul. Desertul muntos si arid al peninsulei, lumea beduinilor, manastirea Sfanta Ecaterina, minele de turcoaze, rasariturile si apusurile asteptate in varful muntilor sunt destinatii fascinante pentru un safari in desertul Sinai. Recifele de coral, lumea colorata a pestilor exotici, navele scufundate, delfinii, broastele testoase uriase si rechinii atrag iubitorii sportului subacvatic, astfel se pot experimenta multe activitati de acest gen: scufundari, innot subacvatic, wind surfing, para-sailing, canoeing si boating.

Ras Mohammed - Parcul National din partea sudica a Muntelui Sinai, reprezinta una dintre cele mai faimoase zone pentru scufundari din Marea Rosie, are 800m adancime si este o adevarata gradina de corali. De fapt este imposibil pentru un turist sa se plictiseasca datorita activitatilor marine, calaritul pe cal si camila, safari in desert, iar in apropiere se gasesc magazine cu antichitati si suveniruri.
Plaja Na'ama Bay este una dintre principalele puncte de atractie ale turistilor, situata la nord de Sharm, aceasta zona a devenit in timp o statiune. Marea majoritate a hotelurilor din zona au propriile lor plaje amenajate cu sezlonguri, umbrele si baruri.
Shark's Bay (Golful Rechinilor) care este deasemenea in apropiere, si este in continua dezvolatre pentru a deveni si acesta un resort, ofera multe centre pentru scufundari.
Micul port Sharm el Moiya se afla langa portul civil si are locuri pentru barci. Tot aici se gaseste si un Club de Iahturi cu camere pentru acomodare. Pentru iubitorii de cumparaturi exista multe mall-uri si magazine. Aici veti putea achizitiona bijuterii, produse din piele, imbracaminte, suveniruri, produse de olarit si carti.

Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii).

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

SERVICII INCLUSE:

• transport cu avionul zbor charter Bucuresti - Sharm el Sheikh - Bucuresti cu compania AIR BUCHAREST; • 1 bagaj de cala 20 kg si 1 bagaj de cabina 8 kg; • 6 nopti cazare si masa conform ofertei; • transferuri aeroport - hotel - aeroport; • asistenta turistica la destinatie in limba romana/engleza; • taxele de aeroport si catering (se pot modifica). Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii ofertei, respectiv luna, anul. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu pana la 7 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica vloarea acestora.

NU SUNT INCLUSE:

• asigurarea medicala de calatorie (optionala, recomandata); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • catering • excursiile optionale. • taxa de viza Egipt: 25 USD/ persoana (se achita personal, la sosirea pe aeroportul din Egipt)

TERMENE DE PLATA (oferta early booking):

• 20% din pretul pachetului turistic - la inscriere

• 30% din pretul pachetului turistic - la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere

• 50% din pretul pachetului turistic - cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

OFERTA STANDARD - TERMENE DE PLATA:

• 20% din pretul pachetului turistic - la inscriere

• 30% din pretul pachetului turistic - cu minim 60 zile inaintea plecarii

• 50% din pretul pachetului turistic - cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

• DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT

• ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii ferme.

Rezerva
Alte oferte