De la: 1650 € Rezerva

Revelion EGIPT cu Croazieră pe Nil, sejur în Hurghada și Cairo 🐫 12 nopți cu ghid român!

Revelion EGIPT cu Croazieră pe Nil, sejur în Hurghada și Cairo 🐫 12 nopți cu ghid român!

Circuit EGIPT Revelion cu sejur in Hurghada si croaziera pe NIL, cu insotitor roman de grup profesionist.

Perioada 26 decembrie- 7 ianuarie (6 locuri libere), tarif total de pers/ loc in camera dubla.

Cel mai cuprinzator si complet program, de 12 zile!

•cina de Revelion

•transport local cu autocar dotat cu aer conditionat

•transferuri aeroport -hotel -aeroport

•tur de oras Cairo cu ghid local

•vizita la gradina botanica in Aswan

• vizitarea templelor: Kom Ombo, Edfu, Karnak, Luxor, Regina Hatshepsut de la Deirel Bahri

• vizitarea mormintelor faraonilor din Valea Regilorsi a Colosilor lui Memnon

• vizite in Cairo: Muzeul de Egiptologie, magazine de parfumuri orientale, o fabrica de papirus, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara) •insotitor roman de grup

Ziua 1 (26.12): BUCURESTI - CAIRO Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 17:00. Plecare spre Cairo cu compania AEGEAN AIRLINES, la ora 19:15, cu schimbarea cursei la Atena. Sosire in capitala Egiptului la ora locala 01:50 dimineata si transfer pentru cazare la hotel Hilton Pyramids Golf 5* sau similar in Cairo. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial.

Ziua 2 (27.12): CAIRO Mic dejun si timp liber pentru odihna sau optional, excursie de o zi la Alexandria - port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon. Aici se pot vizita: teatrul greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria (vizita exterioara).

Ziua 3 (28.12): CAIRO Mic dejun. Astazi avem prevazut tur de oras in Cairo unde se viziteaza cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie - care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, unul dintre cele mai vechi magazine de parfumuri orientale, precum si o fabrica de papirus. Continuam cu cele 3 piramide (Keops, Kefren si Mikerinos) si enigmaticul Sfinx, in cautarea spiritelor faraonilor. Piramida lui Keops, cea mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza trecerea timpului, ea fiind cea mai mare piramida construita vreodata! Protector al piramidelor, Sfinxul este cel mai vechi monument de sculptura in piatra din Egiptul Antic, creatura cu trup de leu si chip de om. Vizita de pe platoul Giza este exterioara, iar intrarea in piramide este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup.

Ziua 4 (29.12): CAIRO - ASWAN (zbor) Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa interna Cairo - Aswan cu o companie locala (Egypt Air/Nil Air/Cairo Air). Sosire in Aswan si vizita la gradina botanica cu feluca (barca mica si ingusta, cu panze). Transfer la hotel Tolip Aswan 5* sau similar in Aswan. Daca timpul ne permite, optional, excursie la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului. Cina la hotel.

Ziua 5 (30.12): ASWAN Mic dejun. Excursie optionala la Abu Simbel (trezirea dimineata devreme, mic dejun la pachet), complex arheologic format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea. Dupa ora 13:00, imbarcare pe vasul de croaziera de 5* pentru cazare, pranz si cina.

Ziua 6 (31.12): ASWAN - KOM OMBO - EDFU Mic dejun. Navigare catre Kom Ombo, sosire si vizitarea templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa-amiaza, vizitarea templului Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Cina de Revelion pe vas.

Ziua 7 (01.01): LA MULTI ANI 2020! EDFU - LUXOR Mic dejun. Navigare catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor unde se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: templul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt) si templul Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 8 (02.01): LUXOR - HURGHADA. Trezirea dimineata devreme. Eliberarea camerelor. Astazi vom vizita monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Plecare spre Hurghada in jurul pranzului (distanta de 300 km se parcurge in aproximativ 4 ore). Sosire la Hurghada si transfer pentru cazare in regim all inclusive la hotel Stella Di Mare Garden 5* sau similar.

Ziua 9 (03.01): HURGHADA, Marea Rosie Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau pentru cumparaturi. Va propunem, optional, o croaziera pe Marea Rosie. Veti avea posibilitatea de a face snorkeling in largul marii si de a admira corali sau diferite vietuitoare marine.

Ziua 10 (04.01): HURGHADA, Marea Rosie Mic dejun. Timp liber sau posibilitate de excursii optionale: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul.

Ziua 11 (05.01): HURGHADA - CAIRO  Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul la Cairo pentru cazare la hotel Hilton Pyramids Golf 5* sau similar. Timp liber pentru odihna.

Ziua 12/13 (06/07.01): CAIRO - BUCURESTI Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau pentru plimbari individuale. Optional, se poate vizita Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si cartierul Coptic, unde se afla biserica suspendata si cripta in care a locuit Fecioara Maria. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor. In cursul noptii (06/07.01), transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEGEAN AIRLINES cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Atena). Decolare din Cairo la ora 04:40. Sosire la Bucuresti la ora 10:00 (07.01.2020).

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021 336 07 55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Cairo - Bucuresti cu compania AEGEAN AIRLINES, schimbarea cursei la Atena; • transport cu avionul cursa interna: Cairo - Aswan cu o companie locala;

• 12 nopti cazare: 5 nopti cu mic dejun la hotel 5* in Cairo (de prima si ultima noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor), 1 noapte cu demipensiune la hotel 5* in Aswan, 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 3 nopti cu all inclusive la hotel 5* in Hurghada;

• cina de Revelion; • transport local cu autocar dotat cu aer conditionat; • transferuri aeroport - hotel - aeroport; • tur de oras Cairo cu ghid local; • vizita la gradina botanica cu feluca in Aswan;

• vizitarea templelor: Kom Ombo, Edfu, Karnak, Luxor, Regina Hatshepsut de la Deir el Bahri; • vizitarea mormintelor faraonilor din Valea Regilor si a Colosilor lui Memnon;

• vizite in Cairo: Muzeul de Egiptologie, magazine de parfumuri orientale, o fabrica de papirus, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara);

• insotitor roman de grup; • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se achita si se obtine pe aeroport in Cairo, la sosire); • asigurarea medicala de calatorie (optionala); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana - se practica in Egipt, se achita la sosirea in tara de destinatie; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse, inclusiv intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie din Cairo si intrarea la mormantul lui Tutankhamon din Valea Regilor; • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Pentru inscriere sunt necesare copii de pasaport ale tuturor calatorilor.

Pretul este de persoana, loc in camera dubla si INCLUDE taxele de zboruri internationale.

Esalonare plati: - 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 

- 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii; 

- 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Avansul se achita in maximum 2 zile lucratoare de la emiterea facturii.

EXCURSII OPTIONALE (minim 25 participanti, preturi informative):
• Marele baraj de la Aswan: 60 EURO/ persoana; • Abu Simbel: 90 EURO/ persoana; • Croaziera pe Marea Rosie: 45 EURO/ persoana; • Jeep safari in desert: 55 EURO/persoana; • Scufundare cu submarinul: 70 EURO/persoana; • Spectacol de lumini si sunet la Piramide, pe platoul Giza: 55 EURO/ persoana; • Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si cartierul Coptic: 50 EURO/ persoana; • Excursie de o zi la Alexandria: 80 EURO/ persoana. NOTA: Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minim 25 participanti si au fost calculate pe baza tarifelor din luna octombrie 2019. Acestea sunt informative, iar preturile finale vor fi comunicate in luna noiembrie 2019.

Rezerva
Alte oferte