De la: 395 €
+ taxe
Rezerva

Oferte Costa del Sol 2020, poarta spre Andaluzia!

Oferte Costa del Sol 2020, poarta spre Andaluzia!

Oferte Vacanta COSTA DEL SOL, zboruri directe, sejur 7 nopti/8 zile cu demipensiune + transferuri + asistenta turistica si posibilitate de excursii optionale, hotel Fuengirola Park 4* sau similar.

Cel mai frumos CADOU pentru parintii si bunicii nostri!

DATE DE PLECARE 2020:

14.04, 16.04, 23.04, 30.04, 02.05, 05.05, 09.05, 12.05, 16.05, 19.05, 23.05, 26.05, 30.05, 02.06, 06.06.2020

Despre COSTA del SOL: denumita „coasta soarelui", Costa del Sol este o destinatie care surprinde prin farmecul ei, statiunile fiind cautate in special pentru plajele minunate cu nisip fin si ape limpezi, dar si pentru rafinamentul aparte. Este destinatia ideala avand o clima blanda si un sezon turistic care dureaza tot anul.
Plajele cele mai bune, cu nisip fin si aglomerate, sunt in El Bajondillo si La Carihuela. Costa del Sol este situata de la Nerja pana la Gibraltar si este cea mai emblematica zona de litoral a Spaniei. Amplasarea excelenta, favorizeaza accesul foarte usor spre vizitarea oraselor: Granada, Sevillia, Cadiz, Malaga si Cordoba.
Cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta del Sol sunt: Marbella, Benalmadena, Torremolinos, Fuengirola.
Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa - „la ele acasa", peisajele incredibile, muzeele si cetatile impresionante, plimbarile placute si viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber.
Costa del Sol este vestita pentru plajele sale cu nisip fin, pentru terenurile de golf aflate in topurile Europei, pentru cazinourile si hotelurile sale de lux, dar si pentru o viata de noapte pe cat de rafinata, pe atat de activa.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii).

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Calatorie placuta!

PREȚUL INCLUDE:
• Transport avion București - Malaga - București
• 7 nopți cazare la hotel de 4*
• Mic dejun și cină (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigura cina, în ziua plecării mic dejun), la cina se oferă 1 pahar de apă și 1 pahar de vin
• Transfer aeroport - hotel - aeroport
• Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
• ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Malaga

PREȚUL NU INCLUDE:
• Taxe de aeroport 125 euro /persoană
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno
• Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers / zi)

• Mesele de prânz • Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in camera dubla, difera in functie de data de plecare si nu include taxele de aeroport.

Modalitate plata:

Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE
• Avansul la înscriere este de minim 25% /persoană.
• Se acceptă partaj.
• Nu se oferă doar serviciile la sol, se poate achiziționa doar pachetul integral de servicii.

REDUCERI & SUPLIMENTE
• Supliment cameră single: 210 euro/sejur (număr camere limitat).
• Reducere a treia persoană/adult (în cameră cu doi adulți - cameră triplă): 20 euro (număr camere limitat) plecari mai si iunie
• Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insoțitor peste 55 ani plătesc supliment 80 euro.

Foto: Pixabay, depositphotos.

Rezerva
Alte oferte