De la: 365 €
+ taxe
Rezerva

Vacanțe Hurghada (7 nopți), all inclusive ca un faraon!

Vacanțe Hurghada (7 nopți), all inclusive ca un faraon!

Oferte Hurghada-Egipt, zboruri directe, pachete de 7 nopti cu mese conform oferta.

Pretul este de persoana/loc in camera dubla si nu include taxele de aeroport.

Plecari 2019: 16.06, 23.06, 30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 04.08, 11.08, 18.08, 25.08, 01.09, 08.09, 15.09, 22.09, 29.09, 06.10, 13.10, 20.10, 27.10, 03.11, 10.11.

All Inclusive are un nou nume-Hurghada- vacante de lux la preturi avantajoase.

Hurghada este probabil cea mai renumita statiune a Egiptului. Se afla la 500 de kilometri de Cairo, pe malul acoperit cu nisip fin al Marii Rosii. Hurghada este si unul dintre cele mai mari centre hoteliere ale Egiptului. Majoritatea acestora sunt situate pe plaja, au curti si gradini imense, dotate cu parcuri de distractii, terenuri de sport, restaurante, centre spa, discoteci, piscine, magazine si multe altele. Hurghada nu este un oras. Este un amalgam de hoteluri, cu gradini, plaje si curti imense. Orasul in sine este destul de mic si foarte bine adaptat realitatii turistice. Exista cateva moschei pe care strainii le pot vizita - doar pe dinafara - si chiar o biserica crestina, destul de interesanta pentru peisajul 100% arab. Mai exista si cateva bazaruri.

Locuitorii Hurghadei sunt extrem de familiarizati cu turistii. Daca vor afla ca esti roman te vor convinge ca romanii sunt fratii lor, ca Hagi e fotbalistul lor preferat si ca, femeile din Romania sunt cele mai frumoase femei din lume.

Toate activitatile care implica apa se pot desfasura aici: surfing, navigatie, pescuit la adancime, inot si, mai presus de toate, scufundari de adancime si de suprafata. Gradinile unice subacvatice din larg sunt printre cele mai frumoase din lume si faimoase printre scufundatori.

Cereri la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

Facebook/Fortuna Business Travel

TARIFUL INCLUDE
• Transport avion București - Hurghada - București;
• 7 nopţi cazare cu All Inclusive;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport
• 1/2 zi excursie (Tur de oraș Hurghada) inclusă;
• Asistență turístică*
*Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație și include preluarea, însoțirea și conducerea turiștilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum și suport la destinație, pe durata sejurului, fiind în legatură directă cu organizatorul.

TARIFUL NU INCLUDE:
• Taxele de aeroport 95 €/pers
• Taxa de viză 25 $/pers
• Asigurarea medicală de călătorie
și asigurarea storno
• Intrările la obiectivele turistice, alte taxe și cheltuieli personale.

Persoanele cu varsta sub 55 ani (care nu sunt insotite de cel putin un senior in camera) se pot inscrie contra unui supliment de 50 euro/persoana/sejur.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii fiscale de avans pe email).

BINE DE ȘTIUT
• Avansul la înscriere este de minim 100 €/persoană. Diferența de până la 50% din valoarea pachetului va fi achitată cu maxim până la două luni înainte de plecare. Ultima plată trebuie făcută cu maxim o lună înainte de data plecării.
• NU se acceptă partaj
• ATENŢIE! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.

Documente calatorie: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Rezerva
Alte oferte